Lid worden van MTB Assen?

Wat leuk! Om het makkelijker voor je te maken hebben we een basis van drie lidmaatschappen. Afhankelijk van je leeftijd en je persoonlijke wensen kunnen we de lidmaatschappen nog verder invulling geven. Denk bijvoorbeeld aan verschillende licenties. 

Jeugdlid

Ouder dan 6 jaar en jonger dan 18? Dan kan je je aanmelden voor het jeugdlidmaatschap bij MTB Assen. Als jeugdlid mag je meedoen met de jeugdtrainingen op zaterdag en als je wedstrijden rijdt of gaat rijden kan je vanaf je tiende ook meedoen aan wedstrijdtrainingen op dinsdag en donderdag.

Basislidmaatschap MTB Assen (30 euro)

NTFU Licentie (38 euro) *

KNWU basislidmaatschap (12 euro) **

Meer over Jeugd

Recreatielid

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je graag op een leuke recreatieve manier van de mountainbikesport genieten? Dan is het recreatielidmaatschap prima geschikt. In dit lidmaatschap mag je deelnemen aan door de vereniging georganiseerde trainingen en clinics voor volwassenen. En kan je met korting deelnemen aan georganiseerde toertochten.

Basislidmaatschap MTB Assen (30 euro)

NTFU Licentie (38 euro)

Meer over Recreatie

Competitielid

Ben je ouder dan 18 en ga je graag de strijd aan met andere mountainbikers? Dan is het een idee om competitielid te worden bij MTB Assen. Als Competitielid mag je meedoen aan door de club georganiseerde trainingen en clinics. Daarnaast kun je via de club wedstrijdlicenties afsluiten.

Basislidmaatschap MTB Assen (30 euro)

NTFU Licentie (38 euro) *

KNWU basislidmaatschap (12 euro) **

Lidmaatschapsinformatie

De periode van een lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december.  Bij alle lidmaatschappen is het verplicht om een keuze te maken uit een NTFU-licentie of KNWU basislidmaatschap, beide is ook mogelijk. Voor wedstrijden van de KNWU is naast een basislidmaatschap ook een startlicentie nodig.

Afmelden voor een lidmaatschap dient schriftelijk en voor 1 december doorgegeven te worden aan de ledenadministratie. Voor afmeldingen na 1 december wordt nog een hele lidmaatschapsperiode in rekening gebracht.

* Wij raden deze licentie sterk aan met oog op een schadeverzekering voor fiets en overige materialen tijdens trainingen. (Informatie & Voorwaarden klik hier)
** Lidmaatschap is verplicht indien geen NTFU. Voor deelname aan wedstrijden ben je naast een lidmaatschap nog verplicht om een startlicentie te nemen.  (Klik hier voor KNWU startlicenties)
*** Opent het aanmeldformulier niet? Stuur dan een mail naar info@mtbassen.nl

Direct aanmelden

Materiaal

Om te kunnen mountainbiken moet je in het bezit zijn van een “goede” mountainbike. Het geld dat je hier aan wil uitgeven is geheel naar eigen invulling. Wel stellen wij als vereniging bepaalde eisen aan het materiaal. Dit om de veiligheid en de kwaliteit van onze trainingen te kunnen garanderen. Naast een mountainbike is het uiteraard verplicht om een helm te dragen, daarnaast is passende kleding en fietsschoenen een aanrader.

Meetrainen maar nog geen mountainbike?

Helemaal geen probleem, bij onze sponsor Fietsen&Koffie kan je een leen/huur fiets ophalen. Hier wordt een borg voor gerekend. Zo hoef je niet meteen veel geld uit te geven en kan je rustig eens kijken of mountainbike een geschikte sport voor je is.  Deze moet na afloop wel weer ingeleverd worden.

Kom je een keer gratis meetrainen met een jeugdtraining?

Dat vinden wij hartstikke gezellig! Vul dan het “proeflesformulier” in. Je hebt de mogelijkheid om tot 3 trainingen kennis te maken met onze vereniging en de trainers, daarna willen we je vragen te beslissen. Word je lid of niet? Wil je niet proberen maar direct lid worden? Fantastisch, wil je dan het aanmeldformulier voor ons invullen?
Opent het aanmeldformulier niet? Stuur dan een mail naar info@mtbassen.nl